دیجیکالا: ساندویچها انواع مختلفی دارند. این روزها با وجود ویروس کرونا، نمیتوانیم از بهداشتی بودن ساندویچهای بیرون مطمئن باشیم؛ بنابراین بهترین کاری که میتوانیم بکنیم، تهیهی ساندویچهای خانگی است. ساندویچهایی که امروز قصد آموزش آنها را به شما داریم، بسیار سبک هستند؛ بنابراین میتوانید آنها را بهعنوان افطاری نوش جان کنید.
تهیهی این ساندویچها وقت چندان زیادی از شما نمیگیرد.
۱. ساندویچ مرغ گریلشده
یکی از ساندویچهای خوشمزه و جذاب برای افطاری، ساندویچ مرغ گریل شده است. این ساندویچ در کنار طعم بسیار عالی خود، حاوی مواد مغذی زیادی هم است؛ بنابراین حتما یکبار هم که شده، آن را امتحان کنید. بدون شک طرفدار همیشگی این ساندویچ خواهید شد. اگر طرز گریل کردن مرغ را بلد نیستید، نگران نباشید. در ادامه این کار را به شما آموزش دادهایم.
مواد لازم برای گریل کردن مرغ
سینهی مرغ بدون استخوان: دو عدد
آب لیموترش: نصف فنجان
پیاز سرخ شده: نصف قاشق چایخوری
جعفری خشک شده: دو قاشق چایخوری
نمک و فلفل: به مقدار لازم
مواد لازم برای تهیهی ساندویچ مرغ گریل شده
سس مایونز: یک فنجان
ساقهی کرفس: دو عدد
نان تست: هشت عدد
کاهو: چهار برگ
پودر سیر: یک هشتم قاشق چایخوری
گوجهفرنگی رسیده: یک عدد
پودر فلفل سیاه: یک هشتم قاشق چایخوری
نمک: یک هشتم قاشق چایخوری
طرز تهیه مرغ گریل شده
۱. برای گریل کردن مرغ، ابتدا دستگاه گریل را روشن کنید تا گرم شود. سپس صفحهی آن را با کمی روغن یا کره چرب کنید.
۲. آب لیموترش را در یک کاسهی عمیق بریزید. سینهی مرغ را در آب لیموترش بزنید و پیاز سرخ شده، نمک، پودر فلفل و جعفری خشک شده را به آن اضافه کنید و با دست بهخوبی مواد را با مرغ مخلوط کنید.
۳. سینهی مرغ را از کاسه بیرون بیاورید و هر طرف از آن را به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه روی دستگاه گریل کنید تا دیگر رنگ آن صورتی نباشد.
طرز تهیهی ساندویچ مرغ گریل شده
۱. برای تهیهی ساندویچ مرغ گیل شده، اولین کاری که باید بکنید این است که مرغ گریل شده را نسبتا درشت ریش ریش کنید. ساقهی کرفس را هم خرد کنید.
۲. یک کاسهی بزرگ بردارید و سس مایونز، پودر سیر، نمک و فلفل را درون آن ریخته و خوب مواد را بزنید تا یکدست شوند.
۳. مرغ ریش شده و ساقهی کرفس خرد شده را در یک کاسهی دیگر با هم مخلوط کنید. مخلوط سس مایونز را روی مرغ بریزید و خوب مواد را هم بزنید تا با یکدیگر مخلوط شوند. اضافه کردن کرفس اختیاری است؛ بنابراین میتوانید در صورت تمایل آن را حذف کنید.
۴. نانها را در دستگاه توستر برشته کنید. اگر دستگاه ندارید، یک ماهیتابه روی اجاق بگذارید و به مقدار لازم کره درون آن بریزید. اجازه دهید کره آب شود، سپس هر طرف از نانها را به مدت ۳ تا ۵ دقیقه روی حرارت سرخ کنید. این میزان با توجه به اینکه دوست دارید نانتان چقدر برشته باشد، میتواند کم یا زیاد شود.
۵. روی هر نان تست، نصف قاشق غذاخوری سس مایونز بمالید و با قاشق آن را صاف کنید. مخلوط سالاد مرغ را به طور مساوی روی یک طرف نانهای تست بریزید. گوجهفرنگی را حلقهای خرد کنید. سپس روی مخلوط مرغ یک برگ کاهو و چند حلقه گوجهفرنگی قرار دهید. ساندویچ مرغ گریل شدهی شما آماده است. از خوردن آن در کنار خانواده لذت ببرید.
۲. ساندویچ سالاد تخممرغ
اگر امروز از آن روزهاست که زیاد حوصلهی وقت گذاشتن برای آشپزی را ندارید، میتوانید ساندویچ سالاد تخممرغ درست کنید. این ساندویچ، همانطور که از اسمش مشخص است، طرز تهیهی آسانی دارد و برای درست کردن آن به مواد اولیهی چندان زیادی نیاز ندارید.
این ساندویچ ساده میتواند با طعم بسیار خوب خود شما را شگفتزده کند. ساندویچ سالاد تخممرغ را میتوانید بهعنوان یک افطاری سبک نوش جان کنید یا برای میان وعده به فرزندتان بدهید.
مواد لازم
تخممرغ: چهار عدد
سس مایونز: نصف فنجان
سس خردل: یک قاشق چایخوری
پیاز خرد شده: یک چهارم فنجان
پودر فلفل پاپریکا: یک چهارم قاشق چایخوری
نمک و فلفل سیاه: به مقدار لازم
طرز تهیه
۱. تخممرغها را بشویید. یک قابلمه را پر از آب سرد کنید و تخممرغها را درون قابلمه قرار دهید. قابلمه را روی اجاق بگذارید و زیر حرارت را زیاد کنید تا آب به جوش بیاید. بعد از گذشت حدود ۷ تا ۱۰ دقیقه، زیر حرارت را خاموش کنید و قابلمه را از روی اجاق بردارید. آب را دور بریزید و پوست تخممرغها را بگیرید. سپس آنها را نه خیلی ریز و نه خیلی درشت خرد کنید.
۲. سس مایونز، سس خردل و پیاز خرد شده را در یک کاسهی بزرگ بریزید. اگر طعم پیاز در این ساندویچ را دوست ندارید، میتوانید آن را حذف کنید. تخممرغهای خرد شده را به کاسه اضافه کنید و مواد را بهخوبی با یکدیگر مخلوط کنید.
ساندویچ سالاد مرغ را با نمک، فلفل سیاه و پودر فلفل پاپریکا طعمدار کنید. میتوانید سالاد تخممرغ را با نان معمولی میل کنید یا آن را روی نان تست قرار دهید. یک برگ کاهو و چند حلقه گوجهفرنگی هم روی آن بگذارید و از خوردن آن لذت ببرید